mandag - fredag
09:00 - 17:00
Ring til os
+45 2825 2959
SELSKABSSTIFTELSE

SELSKABSSTIFTELSE

Kom godt fra start

Som iværksætter kan man være energisk og kaste sig ud i sit projektet og sin egentlig værdiskabelse, uden at gøre sig nogle større overvejelser om det juridiske, selskabsstruktur og de mange andre vigtige formalia. Selvom det kan være træls at bruge ressourcer på drøftelser og overvejelser om etablering af den ideelle struktur, er det uden tvivl et af de vigtigste punkter ved etablering af forretning.

Det kan koste dig dyrt og være yderst frustrerende hvis du ikke fra start får etableret den mest optimale struktur og senere løber ind i en situation, der begrænser din forretnings videreudbredelse.

Ingen forretning er ens og derfor er den optimale struktur også forskellige fra forretning til forretning. Det kræver en dybdegående analyse af branchen, kapital behov, personlig ønsker, interessenterne mv. for at identificere den mest fordelagtig selskabsstruktur. Hos Kondrup Consulting ApS rådgiver vi om alt dette og alle de andre overvejelser, man bør gøre sig ved etablering af virksomhed i Danmark. Yderligere hjælper vi naturligivs også helt konkret med at få implementeret denne løsning.