mandag - fredag
09:00 - 17:00
Ring til os
+45 2825 2959
LØNADMINISTRATION

LØNADMINISTRATION

Lad os varetage det administrative

Lønadministration kan være et meget tidskrævende område. Hvorfor bruge dyrebar tid og ressourcer på selv at skulle administrere lønkørsel til dig selv og dine medarbejdere? Hos Kondrup Consulting tror vi på, at du som erhvervsdrivende skal bruge din energi og tid hvor den giver mest værdi.

Stor erfaring giver høj kvalitet
Løn er et følsomt område og det skal behandles med respekt. Vi varetager hos Kondrup Consulting lønadministrationen for adskillige virksomheder. Vi har stor erfaring med de forskellige lønprogrammer på markedet, samt al relevant lovgivning.

Vi har en nøje planlagt og tilpasset lønproces, der tager hånd om din virksomheds behov og ønsker. Vi har effektive kontroller, der sikrer en korrekt lønudbetaling.

Vi er ajour
Lovgivningen ændrer sig konstant, og lønområdet er ikke en undtagelse. Vi elsker at være ajour og have den nyeste viden, hvorfor du trygt kan overlade din lønadministration til os. Hvad enten, der træder en ny ferielov i kraft eller noget helt andet, der har indflydelse på dine ansatte, så sidder vi klar med svar og en konkret løsning.

Løbende afstemninger giver tryghed
Vi foretager ikke alene løn-beregning og indberetningen, men vi gør os ligeså umage i effektive og regelmæssige kontroller, der giver tryghed for dig som virksomhedsejer samt lettere arbejdet med årsafslutningen.