mandag - fredag
09:00 - 17:00
Ring til os
+45 2825 2959
BOGHOLDERI

BOGHOLDERI

Brug din tid hvor den giver værdi

Bogholderi kan være en tidskrævende proces. For mange skal det blot overstås, men der stilles en lang række krav og lovgivning er meget klar omkring hvorvidt dette skal foretages både kvalitetsmæssigt samt forholdsmæssigt kontinuerligt.

Vi elsker debet-kredit
Vi er hos Kondrup Consulting meget bevidste om de administrative krav i Danmark samt hvad god bogføringsskik er. Vi sætter en ære i at levere kvalitet hver gang. For hvad, der for mange kan fremstå som kedelig debet og kredit, er for os det vi brænder for.

Fundamentet for vækst
God bogføring skal ikke alene foretages fordi det er et krav. En korrekt bogføring er fundamentet for hele din virksomheds regnskabsfunktion.
Med et solidt og effektivt bogholderi, er byggestene lagt til at kunne skalere forretningen.

En løbende ajourført bogføring giver mulighed for at have en styring med forretningen i form af sammenligning med budgettet, månedsrapportering, likviditetssyring og meget mere.

Vi udkonkurrerer os selv
Hos Kondrup Consulting tror vi på det moderne bogholderi og vi er eksperter i at planlægge og implementere digitale værktøjer. Vi ønsker at mindske jeres manuelle processer – samtidigt med, at vi bruger færre timer og dermed sparer jer penge. Det må siges at være en win-win situation.

Vi tilbyder at varetage hele eller dele af jeres bogholderi

Vi tilbyder en lang række ydelser indenfor varetagelse af bogholderiet. Ved etablering af et nyt samarbejde foretager vi altid et uforpligtende møde, hvor vi bliver præsenteret for jeres forretning, krav og forventninger. Derefter kommer vi tilbage med et oplæg på hvilke funktioner, der vil give bedst mening at lade os varetage. Af funktioner kan eksempelvis nævnes nedestående, men listen er bestemt ikke udtømmende.

Kreditorstyring
Debitorstyring
Fakturering
Inkasso
Momsregnskab
Rapportering
Lønbogholderi
Lønkørsel
Indtastning af betalinger
Afstemninger
Klargøring til revisor

Vi har erfaring med de fleste bogføringsprogrammer

Vi har adskillige kunder, der alle sammen benytter det regnskabsprogram, der giver bedst mening for dem. Vi kender derfor rigtig mange af programmerne på markedet, men vi lærer os gerne nye programmer, hvis du skulle bruge et vi ikke kender på stående fod.

Udvalgte programmer vi kender